43

BUITENSCHILDERWERKEN

Eerste indrukken, het is niet alleen tussen mensen van enorm belang. Zo geldt dit ook voor de buitengevel en ramen van huizen, kantoren, winkels en andere gebouwen.  Buitenschilderwerk is dan ook zeer belangrijk voor je (bedrijfs)pand.

Voor elk type gebouw beschilkt de schilder uit Schelle het nodige materiaal. Met enkel nog een weloverwogen kleurenkeuze in combinate met kwalitatief vakmanschap is meer dan een goede stap in de richting. Geen zorgen aan uw hoofd, u laat uw buitengevel in goede schilderhanden.

Uw buitengevel of ramen laten schilderen is net zo belangrijk als uw interieur onder handen nemen. In Schelle staat Mickel Peeters als zelfstandig schilder voor u paraat. In samenspraak met de klant wordt gekozen voor de meest comforme kleuren, die passen bij de stijl van uw gebouw.

Verschillende stijlen

Voor alle mogelijke stijlen en schildertechnieken voor uw buitengevel of raam kan u bij de schilder in Schelle terecht. Peeters combineert creativiteit met vakmanschap, kwaliteit van het hoogste niveau. Voor de verf kiest Peeters voor merken als Boss Paints en Sigma.

Wilt u uw buitengevel laten schilderen en opfleuren met een inspirerende toets geven? Neemt dan contact op met Mickel Peeters uit Schelle.

WENST U EEN OFFERTE?

Een persoonlijke offerte op maat, met een correcte scherpe prijs.

© Copyright 2015 | Webdesign by A12 Services Group BVBA